Cilimara Podgorica postoji na trzistu Crne Gore od 1991 godine kao predstavnistvo Beogradske Cilimare. Zbog raznoraznih okolnosti u februaru 2001 godine Beogradska firma se gasi i mi nastavljamo poslovanje zadrzavsi strao ime kao vec prepoznatljiv brend, tada dobijamo i nove  poslovne ideje i primjenjujemo  novu filozofiju poslovanja.

Slijedeci nasu viziju u maju 2019 god otvaramo najmoderniji salon podnih obloga u okruzenje, mjesto gdje mozete naci sve sto Vam je potrebno za Vas enterijer.

Pored vec standardno dobre ponude, tepiha, tepisona, PVC podova za kucnu upotrebu, laminata poceli smo se baviti i uslugama veleprodaje, opremanja stambenog i poslovnog prostora, hotela, bolnica, skola vrtica, stambenih zgrada… Pokusali smo podnim oblogama dati novu dimenziju i kvalitet rada, dugotrajnim usavrsavanjem uspjeli smo u tome.

U sprovodjenju nasih ideja imali smo podrsku poslovnih partnera, prije svega kompanije Tarkett ciji smo najstariji zastupnik u Crnoj Gori. Vremenom smo povecavali nas partnerski pul tako da sada pored Tarketta imamo EKSKLUZIVNO zastupnistvo Francuske kompanije Gerflor, kao i kompanije Tara Concept. Ditributeri smo Italijanskih kompanija Mapei i CBI EUROPE kao i Holandske komapnije DESSO.

Prvi smo prepoznali prednosti inovativnih podnih obloga kao sto su LVT podovi i dekorativni podovi od mikrocementa i time ucinili dostupnost svjetskih trendova na nasim prostorima.

Najbolji dokaz da nismo pogrijesili slijedeci nase ideje su reference koje su za nama i partnerski odnos koji gradimo godinama sa svim nasim klijentima.

Rijec vlasnika 
Ideja vodilja zaposlenih u Cilimari i nasa svrha postojanja u poslovnom svjetu je da je jedino zadovoljan kupac , kupac koji ce se opet vratiti i da ce nas odnos nastaviti da zivi na obostrano zadovoljstvo.